onsdag 21. mai 2008

Et lite bilde av dei håpefudle tatt på 17 mai. Me feirte som folk flest me program fra måren te kvell; barnatog, folketog, tale for dagen, leker for ongane, show fotballkamp, litt underholdning på kveel og møkje is og pylseeting. Me va jo dritheldige me vere her på Sevland og såg verken regen elle snø :-)

1 kommentar:

hannemor sa...

Hei der...og først av alt, takk for besøk i bloggen min!! (: Nå har jeg sittet å lest meg gjennom mange innlegg hos deg, og smilt fra øre til øre..så morsomt at du skriver på dialekt!! Faktisk gjør jeg det selv når jeg skriver sms eller mail til de som kjenner meg,,det blir en slags suldalsdialekt,,,selv om jeg er egentlig fra telemark..hehe (bodde på Sand i mange år)

Og så kreativ du er da!!!! Masse fine ting..og butikken du jobber i ser lekker ut,,,hva det nå er for en butikk!!

Og du...så pussig...endelig fant jeg sykkelen jeg har siklet etter så lenge...men nå står den på utstilling hos deg!! Sukk og sukk..(: Da jeg begynte å planlegge butikken min sa jeg til alle at de måtte være på utkikk etter en gammel sykkel for meg, for den ville jeg male hvit, og feste til veggen utenfor butikken og ha masse blomster i en kurv og div på den!!! Den ble jo kjempeflott den du har malt!!! Sprayet du den eller?? Fortell fortell...jeg har ikke gitt opp håpet enda om å finne en slik!!

Vel...tusen takk for en kjempekos tur i bloggen din...kos deg videre øve fjoren, og kom nå endelig innom butikken min neste gang du e i byn!! ((:

Ps,,,så yndige dine små var!! (.